Jouw specialist in wooncomfort

Sanitair

Een sanitaire installatie of herstelling vraagt vakmanschap en materialen van goede kwaliteit. Daarom werken wij bij Sani Complete met de beste loodgieters om een goede en comfortabele samenwerking te garanderen. Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar de meest geschikte installatie voor jouw woning.

Sanitair

Verwarming

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.

Verwarming

Wil jij je huis verwarmen met een radiator of verkies je toch vloerverwarming? Bij Sani Complete is alles mogelijk! Ontdek welke verwarmingsinstallatie het meest geschikt is voor jouw huis.

Verwarming

Wil jij je huis verwarmen met een radiator of verkies je vloerverwarming? Bij Sani Complete is alles mogelijk! Ontdek welke verwarmingsinstallatie het meest geschikt is voor jouw huis.

Lees meer
Sani Complete verwarming
Ventilatie Sani Complete

Ventilatie

Een goed ventilatiesysteem is onmisbaar in je woning. Het heeft niet alleen een gunstige impact op jouw gezondheid, maar het is ook erg belangrijk voor het vermijden van vochtproblemen en muffe geurtjes. Had je graag wat meer informatie gekregen? Geen probleem! Wij informeren je graag over al onze opties.

Lees meer

Ventilatie

Een goed ventilatiesysteem is onmisbaar in je woning. In sommige gevallen zelfs verplicht. Het heeft niet alleen een gunstige impact op jouw gezondheid, maar het is ook erg belangrijk voor het vermijden van vochtproblemen en muffe geurtjes. Had je graag wat meer informatie gekregen? Geen probleem! Wij informeren je graag over al onze opties.

Lees meer

Badkamerrenovatie

Is jouw badkamer aan vernieuwing toe? Daar kunnen wij bij helpen! Bij Sani Complete renoveren we jouw badkamer volledig op maat. Samen met jou gaan we op zoek naar de badkamer van je dromen. Maak van die droombadkamer realiteit en neem contact op!