Jouw badkamer, jouw comfort

Een badkamer is één van de belangrijkste ruimtes in jouw woning. Bij Sani Complete streven we dan ook naar veiligheid, comfort en de beste kwaliteit. Om dit te garanderen, opteren wij een persoonlijke en gestructureerde aanpak. Het contact met de klant is voor ons van grote waarde.

Vanaf het eerste contact hadden we een goed gevoel bij Sani Complete. Ze denken echt mee en gaan op zoek naar goede oplossingen. We kregen na enkele dagen een duidelijke en overzichtelijke offerte. De uitvoering is met veel zorg gebeurd en dat was voor ons het allerbelangrijkste. Echt een aanrader!

Familie Van den Branden

Klant Sani Complete

Hoe gaan we te werk?

Wij helpen jou graag bij het realiseren van jouw droombadkamer. Onze vakmannen zorgen daarom voor een totaalplaatje waar alles klopt. Van afbraak tot afwerking. Ben je nieuwsgierig naar hoe dit allemaal te werk gaat? Lees dan zeker even verder.

Sani Complete badkamer 8

1.

Plaatsbezoek bij jou thuis

Omdat we het bij Sani Complete erg belangrijk vinden om de klant mee te betrekken in het proces, plannen we eerst een plaatsbezoek in voor een eerste kennismaking. We luisteren aandachtig naar jouw wensen, zodat we meteen een beeld hebben wat hoe jouw droombadkamer er zou uitzien. Aan het einde van het gesprek, starten we meteen al met het opmeten van de ruimte.

2.

Gedetailleerde offerte

Na het plaatsbezoek stellen we een op maat gemaakte offerte op, waarin we op een transparante en duidelijke manier alle details omtrent jouw nieuwe badkamer bespreken. 

Sani Complete offerte

3.

Keuzes maken

Voor de keuze wat betreft de producten en het design van je badkamer verwijzen we je door naar de toonzaal van onze partners. Wij werken steeds met A-merken, zodat we de kwaliteit van de gekozen producten kunnen garanderen.

Showroom sanitair
Sani complete werf

4.

Starten aan de werken

We vliegen er in! Onze vakmannen gaan aan de slag met het realiseren van uw badkamer. Gedurende de verbouwing kan je steeds terecht bij één aanspreekpunt bij Sani Complete! Zo garanderen wij dat je steeds snel antwoord krijgt op al jouw vragen. Na 10 tot 15 werkdagen geniet je al van jouw droombadkamer!

Bekijk onze realisaties

Badkamer sani complete
Badkamerrenovatie
Badkamer Sani Complete
Bekijk meer