Dé oplossing voor jouw probleem

Kies voor een zorgeloze installatie. Bij Sani Complete zetten wij jouw comfort bovenaan. 

Iedereen maakt het wel eens mee. Je wandelt je badkamer binnen en wordt meteen overweldigd door een intense geur. Dit is vaak te wijten aan een slecht onderhouden sanitair systeem of een probleem binnenin. Het is belangrijk dat jouw sanitair meteen op de juiste manier geïnstalleerd en onderhouden wordt. Kies daarom voor Sani Complete. Wij werken steeds met de beste materialen en zetten uw comfort op de eerste plaats.

Onze aanpak

Vaststelling van het probleem

Elk succesvol project begint uiteraard bij de kern: de vaststelling van het probleem of de situatie. Het is belangrijk om een goede analyse te maken van de huidige situatie, zodat we zeker de gepaste oplossingen kunnen bieden. Alles begint dus bij het evalueren van de situatie.

Sanitair sani complete

Time for action

Wanneer we een goede schets hebben gevormd van jouw situatie, gaan we aan de slag met het uittekenen van een concreet plan. We overlopen samen met jou alle mogelijke opties, zodat je volledig op de hoogte bent van het hele proces. We maken je wegwijs tussen ons assortiment aan producten en wanneer er een beslissing wordt genomen, vliegen we er meteen in.

Een sanitaire installatie zonder zorgen

Door het gebruik van kwaliteitsvolle producten hoef je jezelf nooit nog zorgen te maken over jouw sanitair. Van sanitaire leidingen tot kranen, toiletten, lavabo’s… Wij zorgen steeds voor klasse en een uitermate comfort.

Sanitair sani complete WC