Jouw verwarmingssysteem op maat gemaakt

Het kiezen van het beste verwarmingssysteem voor jouw huis is niet eenvoudig. Vraag daarom advies van onze experts en maak de beste keuze.

Verwarming is essentieel voor jouw comfort in huis. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste verwarmingsoplossing. Er bestaan heel wat verschillende mogelijkheden wanneer je jouw woning wilt verwarmen. Zo kan je kiezen voor een radiator of ketel, maar ook vloer- en wandverwarming zijn populaire keuzes.
Welke verwarmingsoplossing past het beste bij jouw woning? Vraag advies bij Sani Complete.

 

Onze aanpak

Het is belangrijk om te kiezen voor een verwarmingsoplossing die past bij jouw woning. Dankzij het ruime aanbod aan keuze vinden we altijd een op maat gemaakte installatie die volledig voldoet aan al jouw wensen. De installatie gebeurt steeds met de beste zorg en kwaliteitsvolle producten, zodat uw comfort gegarandeerd blijft. 

Sani complete radiator

Radiatoren

De radiator is vandaag de dag nog steeds een vaak voorkomende verwarmingsinstallatie in België. Bij dit systeem wordt er warmte gecreëerd wanneer jij het signaal geeft aan de kamerthermostaat. Als je een flexibel en snel systeem wenst, dan is dit dé oplossing voor jouw woning. Bovendien is het erg eenvoudig te installeren, aangezien je de radiatoren simpelweg tegen de muur van je woning kan monteren.

Vloerverwarming

Een verwarmingsoplossing die we steeds vaker zien terugkomen is vloerverwarming. Hierbij wordt er warm water doorheen een buizenstelsel onder de vloer gepompt. De verdeler zorgt ervoor dat het water gelijkmatig wordt verdeeld en dat per kamer de juiste temperatuur bereikt wordt. Vloerverwarming is bovendien een ideale oplossing als je energiezuinig je woning wilt verwarmen. Dankzij de lagere temperaturen waarom de vloerverwarming werkt, heb je tot 20% minder energie nodig om de kamer tot dezelfde temperatuur te verwarmen als met radiatoren.